Tekande i Glas

En tekande i glas er velegnet når man brygger de mere specielle typer af te, hvor teen udgør en æstetisk oplevelse samtidig med at man nyder at drikke den. Med en tekande i glas kan man derfor skabe en helhedsoplevelse, hvor der er noget for både øje og gane.

Hos Teacup.dk forhandles der forskellige tekander i glas, keramik og støbejern. En glas tekande er velegnet til teblomster. Man putter et teblomst direkte i kanden og overhælder med varmt vand, der er afkølet til ca. 80 grader. Herefter folder tekuglen sig ud til en smuk blomst. Man kan brygge på den samme teblomst flere gange.

De smukke teblomster kommer fuldt til sin ret i en glaskande, hvor der er plads til at de kan folde sig fuldt ud, så man kan nyde det smukke syn. En tekugle er en håndrullet kugle, hvor blade af hvid og grøn te flettes sammen omkring en blomst. Når kuglen lægges i varmt vand vil den langsomt folde sig ud. I Kina regnes teblomster for noget af det ypperste indenfor te og serveres kun til særdeles fine lejligheder. Teblomster er velegnede til bryllupper, hvor man vil gøre lidt ekstra ud af borddækningen, idet de pynter utroligt smukt på et flot opdækket bord.

Med en tekande i glas kan du tilberede teen direkte i kanden. Der er et lille filter i tuden af rustfrit stål. Dette filter sørger for, at du ikke får teblade i din kop når du hælder op. Denne glas tekande tåler opvaskemaskine.

One Response
  1. april 30, 2016

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *