Økologisk Matcha Te

Vi har netop fået en ny type økologisk matcha te hos Teacup.dk, og denne type er en af de billigste der er på markedet i øjeblikket. Kvaliteten er stadig i top, men der er sparet på emballagen da den kommer i løs vægt. Det betyder at du sparer pengene til fancy dåser eller poser, og får blot den rene vare uden yderligere dikkedarer.

Økologisk Matcha Te

Denne type matcha te er økologisk og er dyrket i Kina. Matcha te blev ellers kendt fra de berømte japanske teceremonier, og derfor kender de fleste til matcha som en japansk te. Men faktisk kan matcha spores tilbage til Kina, hvor japanerne opdagede matcha te og dens specielle dyrkningsmetode, som de tog med tilbage til Japan.

Kinesisk og japansk matcha te stammer fra samme plante, og fremstilles på samme måde. Teen består af de helt fine og friske topskud fra teplanten, der beskyttes mod solens stråler under hele processen, både mens planten gror, plukkes og mens bladende bearbejdes. De friske topskud dampes og tørres nænsomt, hvorefter teen pulveriseres.

Kinesisk og japansk matcha te dyrkes således på samme måde, og begge typer har en dyb jadegrøn farve og en tyk konsistens, samt et relativt højt indhold af koffein. Den japanske matcha indeholder lidt flere bitterstoffer, og den kinesiske matcha er lidt mere frisk og behagelig i smagen, og er derfor velegnet til begyndere i matcha teens verden.

Du  kan købe kinesisk, økologisk matcha te i løs vægt hos Teacup.dk. 100 gram koster kr. 95,-

Vi har samme type te i en forseglet pose, hvor teen kan holde sig frisk i længere tid, da den beskyttes bedst muligt for lys og luft. Mange synes at det er nemmere at opbevare teen i denne type pose. Det er stadig en super skarp pris, da du får 200 gram for kr. 190,-

22139-200

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>