Godnat Te

godnat-teGodnat Te er en af de mest populære urteteer vi har hos Teacup.dk. Teens dejlige smag og specielle sammensætning af blandede urter gør denne te til en unik te som alle kan lide.

En kop godnat te er, som navnet antyder, en type urtete, hvor urterne er sammensat til en god kop te der er særdeles velegnet til at drikke om aftenen inden sengetid. Teen indeholder ingen koffein og har et indhold af nøje sammensatte urter.

Det anbefales at undgå koffeinholdige drikke fra sidst på eftermiddagen og frem til sengetid. Her kan godnat teen gå ind og erstatte kaffe eller koffeinholdige drikke.

Den er sød og velsmagende med en base af kamilleblomster, som giver en sødme der kombineres med en note af lakrids. Jo længere teen trækker – desto sødere og mere intens bliver den i smagen, da smagen af lakridsroden trækkes ud jo længere den ligger i vandet. Så hvis man ønsker en stærkt sød te, som også kan hjælpe på den søde tand, så kan man fordoble trækketiden, eller blot lade filteret blive i kanden.

Det gode ved denne herlige Godnat te, er at den også er meget velsmagende når den er kold. Så hvis man brygger en kande te, og ikke drikker det hele lige med det samme, så er teen også meget velsmagende når den er afkølet.

Godnat te indeholder pebermynte, kamille, lakridsrod, morgenfruer, katost, anis, basilikum, birke-, brombær-, og hindbærblade, brændenælde, fennikel, gul snerre, hjulkrone, hyben, hyrdetaske, isop, jordbær, lavendel, løvetand, korksnap, hjertensfryd og padderokke. Tilsammen udgør denne urteblanding en sød, velsmagende urte te med en intens aroma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>