Bedst Sælgende Teer i 2015

Herbal naturopathic medicine selection also used in pagan witches magical potions over old paper background.

Vi bliver ofte spurgt hvilke teer der er vores yndlingsteer og hvilke teer der sælger bedst. Det er svært at sætte en finger på sin yndlingste når man har en teforretning, fordi man hele tiden smager nye teer og derfor ændrer favorit hele tiden. Der er dog altid nogle teer man vender tilbage til.

Sådan har vores kunder det naturligvis også. Mange har en eller flere yndlingsteer de altid vender tilbage til.

Vi holder selvfølgelig øje med hvilke teer vi sælger flest af, da vi engang imellem er nødt til at rydde op på tehylderne, så vi ikke har teer der star og bliver for gamle. Det sker nu godt nok meget sjældent.

Men for at hjælpe nye tedrikkere lidt på vej, eller for at give jer en idé om hvad der er mest populært, så kommer her en liste over vores bedst sælgende teer i 2015.

Top 10 bedst sælgende teer i 2015.

  1. Cool Mint
  2. Græsk Bjergte
  3. Grønne Kvæder
  4. Sweet Lady
  5. Den 7. Himmel
  6. Grøn Blåbær Te
  7. Tempelridderens Skat
  8. Godnat Te
  9. Bedstemors Rabarberte
  10. Karen Blixens Eftermiddagste

Det bliver endnu mere interessant når man dykker ned i de enkelte kategorier f.eks. grøn te, sort te, rooibos te, urte te etc. Så får man et bedre billede af hvilke varianter tedrikkerne foretrækker.

Cool Mint har længe været danskernes favorit. Det er en te som specielt danskere godt kan lide. En af vores leverandører i Tyskland fremstiller den specielt til det danske marked, da den ikke sælger ret godt i Tyskland, hvor der f.eks. drikkes rigtig meget frugtte.

Græsk Bjergte har opnået enorm popularitet efter nogle forskere har fundet frem til at teen indeholder stoffer der har vist sig effective til at modvirke Alzheimers. Teen er utrolig sund men har nu også vist sig at have en positive effect under de tidlige stadier af denne frygtede sygdom der desværre stadig rammer mange mennesker. Det siges at 3 kopper om dagen skulle være nok til at give en forebyggende virkning.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *